Министърът на транспорта Росен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5

...
Министърът на транспорта Росен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5
Коментари Харесай

До дни влизат в България първите 550 млн. без ДДС за концесията на летище София

Министърът на превоза Росен Желязков  Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 година Той е магистър по право от Софийския университет „ Свети разяснява концесията на летище София при започване на изключителното съвещание на Министерски съвет.

„ Решението на Върховен административен съд е дефинитивно. Това отваря опцията за сключване на контракти и започване на по този начин наречения временен интервал, в който се предава ръководството на актива летище София ", разясни той.

Припомняме ви, че решението на Върховен административен съд за летище София стана ясно преди дни и то удостоверява, че консорцимът “Соф Кънект” - френската компания “Меридиам Ийстърн Юръп Инвестмънтс” в партньорство с оператора на летище Мюнхен - “Флугхафен Мюнхен” и с "Щрабаг ", взима на концесия аеропорта за 35 години.

Върховен административен съд остави в действие решението на Комисия за защита на конкуренцията за концесионер на летище София

"В идващите дни ще бъде първото заплащане. То е в размер на 550 млн. без Данък добавена стойност. То ще отвори вратата за съществени бюджетни приходи ", заяви Желязков.

А министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г му поръча по най - бързия метод да се започва обновяването на железницата, с цел да може на хората да се каже - слезте от колите си и се качете на влака.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР