Три концерта на Андреа Бочели - 65-годишният италиански тенор, тази

...
Три концерта на Андреа Бочели - 65-годишният италиански тенор, тази
Коментари Харесай

€1700 най-евтините билети за юбилейния концерт на Андреа Бочели

Три концерта на Андреа Бочели - 65-годишният италиански тенор, тази година прави редица концерти по случай своята 30-годишна кариера на сцена.

" Театро дел Силенцио " - откритият амфитеатър, който е изработен с помощта на Бочели през 2006 в родния му град Лаятико, също ще е част от турнето.

В този спектакъл концерти има единствено през лятото и в тях непроменяемо взе участие той.

Билети има единствено за 15-и и 19-и юли. Най-евтините са по 1700 евро за входен ваучър.

За 17 юли билети няма, само че има предложения - искащи, които са подготвени да дадат по 15 000 евро!

Любопитни са гостите, които ще вземат участие на сцена с Бочели - Ед Шийрън, Шаная Туейн, Вирджиния Бочели, Ръсел Кроу, София Вергара, Пласидо Доминго, Тициано Феро, Дзукеро, който неотдавна беше у нас, както и още доста други.

В концерта през 2016-а, на 29 юли, по време на генералната подготовка е позволена аудитория, а самият концерт е на 30-и. Концертът има за заглавие " Le Cirque " и съдържа фамозни оперни арии, както и няколко поп осъществявания.

Във втората част на концерта, в така наречен " сет лист ", под №5 Бочели пя със Светла Василева. Преди години тя е скъсана на приемния изпит в Академията, връща се в родния Добрич и става учителка в едно село покрай града.

Андреа Бочели ще отпразнува 30-годишната си кариера с концерт и на стадион " Васил Левски ". Събитието е на 14 септември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР