Министърът на спорта Радостин Василев е направил пълна смяна на

...
Министърът на спорта Радостин Василев е направил пълна смяна на
Коментари Харесай

Пълна смяна в държавната Национална спортна база

Министърът на спорта Радостин Василев е направил цялостна промяна на съвета на шефовете на държавното сдружение " Национална спортна база ".

Решението става факт месец откакто Василев разгласи, че има данни за " злоупотреби във всички свързани с министерството структури ", в това число в сдружението, което поддържа спортните обекти и уреди с национално значение. 

Под контрола на " Национална спортна база " са националният стадион " Васил Левски ", стадион " Българска войска ", НСК " Диана ", зала " Арена Армеец ", тенис кортовете в Борисовата градина, спортния комплекс " Белмекен ", както и доста други обекти в цялата страна. 

Новите членове на съвета на шефовете са Невена Полименова, Венцислав Петков (доскоро - народен представител от " ИТН " ), Мартин Арсов, Румен Муратев и Владислав Божиков. 

Трима от новоизбраните мениджъри са адвокати. Венцислав Петков, който до преди ден беше член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, е квалифициран инженер от Лесотехническия университет. Румен Муратев е показан като експерт по строителство на здания и уреди с тапия от УАСГ, който е " приключил на практика образования, свързани със Закона за ограниченията против изпирането на пари и Закон за отбрана на класифицираната информация ". 

" Уверен съм, че новото управление на „ Национална спортна база “ ЕАД ще работи напълно в интерес на развиването на сдружението, с цел да бъдат обезпечени оптимално положителни условия за подготвителна и спортна активност на българските спортисти ", се споделя в информацията на Радостин Василев. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР