Министърът на спорта Красен Кралев посетих14-ия Международен тренировъчен лагер по

...
Министърът на спорта Красен Кралев посетих14-ия Международен тренировъчен лагер по
Коментари Харесай

Министър Кралев връчи почетни плакети на три от големите звезди на бойните спортове

Министърът на спорта Красен Кралев посетих14-ия Международен подготвителен лагер по киокушин, който се организира в състезателен комплекс " Камчия ". Тази година в него се включват над 600 каратеки от 14 страни. Участниците са първенци и медалисти от интернационалните шампионати и национални шампионати. Лагерът се провежда от Световния киокушин съюз (KWU) и Българската карате киокушин федерация (БККФ).

" Този лагер дава неповторима опция на всички участници да се допрян до едни от най-големите имена в света на бойните спортове. Сигурен съм, че с изключение на доста вълнуващо, това е и доста ползотворно за всички. Посетих лагера за трета поредна година и приветствам уредниците за напъните, които поставиха през 2020 година, с цел да може лагерът да се състои още веднъж, макар пандемията.
 Снимка 492975
Източник:

Връчих почетни плакети на ММС на три от огромните звезди на бойните спортове - Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. Тримата се включиха в едноседмичния лагер със серия от майсторски тренировки. Нидерландците са международни първенци от Сериите К1 Гран При. Артс, Шилт и Хуст изрекоха своето удивление от организацията на лагера и отдадеността на каратеките. Петер Артс се включи в заниманията дружно с двете си деца.

Почетен плакет на ММС връчих и на генералния секретар на KWU Александър Пичкунов за заслугите му към развиването и популяризирането на бойните спортове в България. По време на лагера в Камчия беше проведена Световната купа на KWU за младежи и девойки, като купа за България донесе Валерия Лозанова, а Мартина Чобанова се окичи с бронзов орден.

На 21 август (петък) ще се организира шестото издание на бойната галавечер SENSHI. В програмата са включени 10 дуела сред първенци от 9 страни по разпоредбите на KWU SENSHI, KWU Full contact и K1 ", написа Кралев във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР