Министърът на спорта Красен Кралев, олимпийските шампиони Янко Русев и

...
Министърът на спорта Красен Кралев, олимпийските шампиони Янко Русев и
Коментари Харесай

Янко Русев за реновираната зала по щанги във Варна: Най-хубавата в България

Министърът на спорта Красен Кралев, олимпийските първенци Янко Русев и Ивайло Маринов, шефовете на ССК „ Черно море ” Григор Фиданов и Бончо Бонев, ветерани и състезатели откриха реновираната зала по повдигане на тежести в състезателен комплекс „ Черно море ”.

„ Това е най-хубавата зала в България. Само тази на Славия малко се приближава до нея. Надявам се тук да израснат генерации мощни щангисти ”, съобщи за Петел Янко Русев.



Министър Кралев също не скри удовлетворение от направеното.



„ Станало е съвършено. Виждайки частна самодейност и това че хората са дали свои пари, страна не може да остане безучастна. Още през другата година ще помогнем за подсилване на външните стени и дотъкмяване на съблекалните ”, съобщи Кралев, който преряза и лентата при откриването на оборудването.



Залата е реновирана от ръководителя на КВТ ”Черно море ” Ивелин Митев и неговата брачна половинка Ирина Митева. В УС с изключение на двамата е и треньорът Живко Томов, а децата и юношите се упражняват още от Стойчо Джелепов и Никола Колев.



„ Благодаря на всички деца, че отделиха време през лятната почивка, с цел да оказват помощ при обнавяването на залата. Надяваме се с общи старания да възродим този спорт в клуба и да имаме мощна школа, тъй като без деца няма спорт ”, съобщи изпълнителният шеф на клуба Ирина Митева. Последната пожела триумф на техния играч Владо Урумов на международното в Съединени американски щати през ноември. Министър Кралев пък добави, че чака един-два медала от шампионата.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР