Министърът на спорта Красен Кралев е приел ръководството на Българска

...
Министърът на спорта Красен Кралев е приел ръководството на Българска
Коментари Харесай

В пика на напрежението Кралев, Лазаров и Ганев говориха за нови домакинства

Министърът на спорта Красен Кралев е приел управлението на Българска федерация по волейбол в лицето на президента Данчо Лазаров, вицепрезидента Любомир Ганев и изпълнителния шеф Станислав Николов. Тя се е провела преди ден, само че за нея уеб сайтът на федерацията заяви в сряда следобяд.

Според информацията са обсъждани опциите за нови семейства, които страната да одобри през 2020 година

Срещата идва в разгара на студената вътрешна война сред Лазаров и Ганев. Бившият волейболист, който преди два дни заподозря, че Лазаров пробва да го изключи от управлението на федерацията, съобщи пред " Дневник ", че Кралев въобще не е коментирал тематиката.

" Това беше рутинна среща. Обсъдихме какво следва идната година и какви са вероятните семейства, преди да подадем документите ", сподели Ганев.

Идеята е Варна още веднъж да одобри мачовете на националния тим от Лигата на нациите. Обсъдена е и опцията България да е хазаин на финалите на Златната европейска лига при дамите, защото " конкуренцията е първа и съществена крачка към класиране на финалния Чалъндж шампионат и опцията за завръщане във Волейболната лига на нациите при дамите ".

На срещата е говорено и за промяната на поколенията във волейбола. " Констатирано бе, че България разполага с надарени деца и добра школа при подрастващите, като имаме мощни генерации, които ще дадат своя принос за националните тимове в бъдеще ", написа в уеб страницата на федерацията.

Информацията приключва с изказванието, че " Кралев персонално се ангажира да бъде на трибуните на зала " Макс Шмелинг Хале " в Берлин и да поддържа мъжкия народен тим по време на олимпийската подготовка в Германия през януари ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР