Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков издаде разрешение

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков издаде разрешение
Коментари Харесай

Николай Нанков издаде разрешение за строеж за още близо два километра от АМ "Струма"

Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков издаде позволение за градеж за още близо 2 км от лот 3.1. на Автомагистрала " Струма " за сектора от км 370+400 до км 372+000, който стартира от изхода на бъдещия тунел " Железница " в посока Симитли, оповестиха от министерството.

В разрешението на градеж са планувани и строително-монтажни работи за реорганизация на далекопровод, пресичащ Автомагистрала " Струма " при км 371+940.

" Национална компания железопътна инфраструктура " (НКЖИ) е получила позволение за градеж за реорганизация и рационализация на постройката на приемното здание на жп гара " Казичене " в регион Панчарево, която е част от план " Развитие на железопътен възел София ", оповестява още министерството.

Със заповед на заместник-министъра на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев е утвърден обстоен организационен проект - парцеларен проект за близо 17-километров сектор от автомагистрала " Хемус " от пътен възел " Буховци " при пресичането с път III-5102 до началото на пътен възел " Белокопитово ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР