Министърът на председателството на България на Съвета на ЕС Лиляна

...
Министърът на председателството на България на Съвета на ЕС Лиляна
Коментари Харесай

Лиляна Павлова благодари на Борисов за НДК – вече можела да се фокусира върху „същинската работа”

Министърът на председателството на България на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова благодари на премиера Бойко Борисов, че е върнал НДК „ там, където му е мястото” – в Министерството на културата.

Така тя и екипът й можели да се съсредоточат върху „ същинската работа по политическите приоритети”, свързани с председателството.

Това тя направи във „ Фейсбук”. Това е и първият неин коментар, откакто министър председателят Бойко Борисов възвърне Мирослав Боршош на поста изпълнителен шеф на НДК.

„ С господин Боршош имаме големи разлики за метода, по който се ръководи общественият запас в частта за ремонта на НДК като постройка за българското председателство”, съобщи министър Лиляна Павлова във фейсбук обява.

От обявата на Павлова излиза наяве, че през днешния ден се е състояла работна среща по проблема НДК по самодейност на премиера Борисов. На нея всеки присъстващ е показал своята позиция, като тя е показала причините си за уволнението на Боршош.

„ Винаги съм държала и упорствала за оптимално транспарантно и в ускорени темпове продължение на ремонта на НДК”, разяснява Павлова.

Тя разясни, че не оспорва качествата на Мирослав Боршош да притегля и трансформира НДК в културен център.

„ На срещата не успяхме да сближим позициите си по отношение на разпоредбите и процедурите за разходването на обществените средства”, разяснява още тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР