Министърът на правосъдието Цецка Цачева свиква съвещание, на което ще

...
Министърът на правосъдието Цецка Цачева свиква съвещание, на което ще
Коментари Харесай

След снимките от ареста на Десислава Иванчева Цачева свиква съвещание заради условията в арестите

Министърът на правораздаването Цецка Цачева привиква заседание, на което ще бъдат разисквани изискванията в арестите и пандизите.
 Адвокатите на Иванчева желаеха отказ на прокурорите по делото  Цачева за килията на Иванчева: Няма ВИП арестанти  Мая Манолова сподели килията на Иванчева (снимки)
На срещата ще участват управленията на прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ и Областна работа „ Изпълнение на наказванията “ - София.

На срещата е поканен и националният омбудсман Мая Манолова, която към този момент разгласи своите рекомендации по отношение на изискванията в ареста на улица „ М-р Г. Векилски ” №2. 

Съвещанието се привиква след публикуваните в уеб страницата на омбудсмана фотоси от килията, в която са арестувани някогашната кметица на столичния регион „ Младост ” Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, които дружно с Петко Дюлгеров, са упрекнати рушвет.

Иванчева и Петрова са отправили искане да участват на свиканото от Цачева съвещание, защото са директно заинтригувана и съществено наранена страна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР