Министърът на правосъдието Крум Зарков и ресорният заместник-министър Мария Павлова

...
Министърът на правосъдието Крум Зарков и ресорният заместник-министър Мария Павлова
Коментари Харесай

Първи турнир по стрелба за Купата на министъра на правосъдието

Министърът на правораздаването Крум Зарков и отрасловият заместник-министър Мария Павлова наградиха спечелилите в шампионата по пукотевица за чиновници от Министерството на правораздаването.

Министерството и Бюрото по отбрана на застрашени лица бяха уредници на първия Коледен шампионат за купата на министъра на правораздаването по динамична пукотевица с револвер. В него взеха присъединяване чиновници от трите профилирани дирекции към Министерство на правосъдието – Бюрото по отбрана, Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ и Главна дирекция „ Охрана – общо 15 тима. С тим се включи и Министерство на правораздаването.
 изображение
Комплексен победител в категориите са тимовете на Бюрото по отбрана.

Спортното мероприятие се организира по всички правила и условия за сходен жанр надпревари, с в детайли написани условия, както към оръжието и състезателите, по този начин и към спортно-техническата комисия, която ръководеше шампионата. 

На церемонията по награждаването на първия по рода си шампионат, за който уредниците дават поръчка да се трансформира в обичаен, участва и професионалното управление на ГДИН и ГДО.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР