Министърът на отбраната Тодор Тагарев награди проф. д-р Димитър Димитров,

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев награди проф. д-р Димитър Димитров,
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: УНСС има важна роля в подготовката на кадри за отбраната

Министърът на защитата Тодор Тагарев награди проф. доктор Димитър Димитров, ректор на Университета за национално и международно стопанство (УНСС). На публична гала през днешния ден, 2 ноември, той бе отличен с почетен плакет на Министерството на защитата „ Оръжие, дух и обичаи ". Наградата се връчва за проявен висок професионализъм и реализирани резултати, принос в развиването и усъвършенстването на военнообразователната система, по отношение на 1-ви ноември, Ден на националните будители и във връзка неговата 60-годишнина.

В приветствието си министър Тодор Тагарев съобщи, че катедрата „ Национална и районна сигурност " в УНСС, основана от проф. Тилчо Иванов и развита през идващите години, играе доста значима роля в развиването на модерните практики на мениджмънт в региона на защитата и подготовката на фрагменти. „ Има доста положително взаимоотношение сред УНСС, Министерството на защитата и въоръжените сили ", акцентира министърът.

От своя страна проф. доктор Димитров изрече признателност на Министерството на защитата за положителното съдействие и напомни, че доста студенти от УНСС имат опция за стаж в системата на защитата. „ Радостно е, че и доста ученици на университета работят в нея ", уточни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР