В Международния ден на акушерката отиваме чак в Англия, за

...
В Международния ден на акушерката отиваме чак в Англия, за
Коментари Харесай

Българката, обявена за най-добрата акушерка в Англия за 2023 г: Много важно е за мен да дам качествено обслужване на родилките и те да се почувстват комфортно

В Международния ден на акушерката отиваме чак в Англия, с цел да ви срещнем с една българка, която беше оповестена за най-хубавата акушерка на Обединеното кралство предходната година. Валентина Бърнет е от Добрич. Последната ѝ счита в родилното поделение на болничното заведение в Саутхемптън е завършила преди часове.

Бебета, родени дребни за гестационната си възраст: Съветите на педиатрите за здрави деца

" Никога съм нямала за цел да броя какъв брой бебета съм изродила. За мен това не е някакъв лист, на който да пиша през днешния ден съм изродила едно или две, три бебета. За мен това няма никакво значение. Много по-важно е да дам едно качествено обслужване на тази жена и тя да се почувства удобно. Да има религия в мен като експерт. И това да ѝ даде тласък да продължи напред и да бъде майка. Да ѝ дам кураж, да ѝ дам мощ, да ѝ дам този позитивизъм, която всяка една майка има ", споделя Валентина.

Тя идва на Острова преди близо 20 година с концепцията да поработи малко и да се върне в България. Но среща своя брачен партньор - англичанин. И към този момент тези проекти са отсрочени. Валентина бе отличена за най-хубава акушерка на Англия на блестяща гала в Лондон. Номинирана е за премията от нейна пациентка - Натали.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР