Министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников призова руските военнослужещи

...
Министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников призова руските военнослужещи
Коментари Харесай

Резников към руските войници: Излъгаха ви и ви предадоха!

Министърът на защитата на Украйна Олексий Резников прикани съветските военнослужещи да спасят страната си от покруса, а армията от оскърбление, до момента в който имат време, съобщи организация УНИАН.

Военната телевизия на Украйна излъчи обръщението на Резников, до момента в който войските на Киев не престават сполучливите си контранастъпления против съветските сили по южния и източния фронт. В последните си репортажи от бойното поле международните медии означават дезорганизацията на съветската войска, ниския военен дух и неприятната дисциплинираност измежду бойците на Русия в Украйна.

„ Обръщам се към бойците и матросите. Сержантите и старшините. Мичманите, офицерите. Генералите и адмиралите от съветската войска. Не бъркам. Говоря за съветската войска.

На първо място думите ми са отправени към офицерите и командването. Защото вие вземате решенията. Няма да жегвам настоящата обстановка на фронта. Вие към този момент я знаете. Нека поговорим какво ще се случи по-нататък. За вашето бъдеще. Все отново несъмнено мислите за това. "

По думите на украинския боен министър държавното управление на Русия е измамило и предало своята войска, изпращайки хора на гибел поради фантазиите и подправените цели на Владимир Путин.

" Бяхте излъгани и предадени. Беше ви обещана лесна разходка, само че ви изпратиха в капан. Плащате с кръв за нечии мечти и подправени цели ", акцентира Резников и продължава: " Сега те не ви слушат. Защото да ви послушат, това значи да признаят неточности. В Москва не харесват истината, за тях е по-лесно да опишат по какъв начин героично сте починали в борбата с измислените орди на НАТО “, декларира още Резников.

Той акцентира и още един доста значителен факт - до момента в който украинският президент Зеленски посещава непрекъснато военните на фронта, съветският президент Путин се опасява да се среща с съветските бойци и може би се крие в бункер, а не посреща ударите паралелно с тях.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР