Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин пропуска тази седмица

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин пропуска тази седмица
Коментари Харесай

Лойд Остин няма да присъства на срещи в Европа за Украйна и НАТО

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин пропуща тази седмица основни срещи в Европа.

Това разкри Би Би Си. Лойд Остин трябваше в сряда да дойде в Брюксел, с цел да ръководи срещата на Контактната група по въпросите на защитата на Украйна. Това щеше да бъде първото му пътешестване в чужбина след първичното му хоспитализиране.

В четвъртък Лойд Остин трябваше да взе участие в среща на министрите на защитата на НАТО, управлявана от ръководителя на Алианса Йенс Столтенберг.

На 23 януари Остин участва на последната среща на Контактната група за Украйна посредством видеовръзка от вкъщи си.

Ръководителят на Пентагона Лойд Остин, откакто е бил приет в болница в понеделник вечерта, заяви уебсайтът на Министерството на защитата на Съединени американски щати.
 От болничното си легло Лойд Остин е наредил ударите по хусите
От болничното си легло Лойд Остин е наредил ударите по хусите

Пентагона разгласи главната цел на интервенцията в Йемен

" Тази нощ, след поредност от проби и прегледи, министърът беше изместен в интензивното поделение на Националния военномедицински център " Уолтър Рийд " за поддържащи грижи и деликатно наблюдаване ", се споделя в изказване на Пентагона.

Отбелязва се, че за момента не е известно какъв брой дълго Остин ще остане в болничното заведение. Не се чака актуалният проблем да повлияе по някакъв метод на процеса на възобновяване му от рак на простатата, като прогнозата " остава отлична ".

По-рано беше обявено, че Остин е бил отведен в болничното заведение от защитата си, откакто е развил признаци, " показващи незабавен проблем с пикочния мехур ".
 Остин под напън да подаде оставка
Остин под напън да подаде оставка

След абсурда с тайната му хоспитализация

Оттогава приетият в болница министър краткотрайно е предал отговорностите си на заместител Катлийн Хикс. За случая са известени ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати, Белият дом и Конгресът.

За финален път Остин беше приет в болница на 1 януари заради зараза, породена от интервенция на 22 декември, обвързвана с рак на простатата.

Хоспитализацията на шефа на Пентагона провокира дискусия на Капитолийския рид, защото за нея не беше обявено на заместник-министъра на защитата или на Белия дом до 4 януари. Остин също по този начин, че е диагностициран с рак на простатата.
 Байдън няма да уволни Остин за тайната му хоспитализация
Байдън няма да уволни Остин за тайната му хоспитализация

Операция от рак и последвали затруднения са повода за престоя в болница

Припомняме, че той би трябвало



Лойд Остин е на 70 години. Той е отпред на Пентагона от януари 2021 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР