Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу инспектира руската групировка

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу инспектира руската групировка
Коментари Харесай

Сергей Шойгу с ново разпореждане към армията

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу инспектира съветската формация " Восток ", участваща в специфична военна интервенция в Украйна, и изслуша отчет на командира за настоящата конюнктура и осъществяването на дилемите по поразяване на съперника. Това споделиха пред публицисти в понеделник в Министерството на защитата (МО) на Руската федерация, предава ТАСС.

„ Министърът на защитата на Руската федерация военачалник от армията Сергей Шойгу инспектира съветската формация „ Восток “, която извършва задания на специфична военна интервенция в Украйна “, оповестиха от военното ведомство.

По време на инспекцията Шойгу даде инструкции на командващия да порази с високоточно оръжие далекобойните оръжия на въоръжените сили на Украйна, от които се обстрелват жилищни региони на Донбас.

„ Генерал от армията Сергей Шойгу даде инструкции на командващия за предпочитано заличаване на вражеските ракети и артилерия с огромен обхват на деяние с високоточни оръжия, от които се прави обстрел на жилищни региони на обитаеми места в Донбас и умишлени палежи на ниви с пшеница, както и хранилища със зърно “, означават в съветското военно министерство.

Според ведомството, Шойгу е отбелязал и укрепването на ударните качества на групировката.

Според Министерството на защитата на командния пункт командирът на групата " Восток " генерал-лейтенант Рустам Мурадов е докладвал на ръководителя на съветското военно ведомство за настоящата конюнктура и хода на осъществяване на поставените бойни задания за поразяване на силите на съперника. в зоната на отговорност.

По-рано Шойгу инспектира съветските групировки " Юг " и " Център " под командването на военачалник от армията Сергей Суровикин и генерал-полковник Александър Лапин и инструктира да се засилват дейностите за изключване на опцията въоръжените сили на Украйна да нанесат масирани ракетни удари по градове на Донбас и други райони.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР