Министърът на отбраната на Израел Авигдор Либерман заплаши Иран в

...
Министърът на отбраната на Израел Авигдор Либерман заплаши Иран в
Коментари Харесай

Дните на режима в Иран са преброени, убедени в Израел

Министърът на защитата на Израел Авигдор Либерман заплаши Иран в изявление за вестник в Саудитска Арабия, като настоял, че в случай че ислямският режим нападна Тел Авив, Израел " ще удари Техеран и ще унищожи всеки ирански боен обект, който заплашва Израел в Сирия, без значение от цената ", оповестяват израелските медии.

Говорейки пред в. " Елаф ", който организира изявленията с израелски публични лица за арабскоговорящия свят, Либерман подчертал, че наближавал краят на режима в Иран.

 Вождът на Иран зове мюсюлманските страни да се обединят против Съединени американски щати
Вождът на Иран зове мюсюлманските страни да се обединят против Съединени американски щати

Техеран в никакъв случай няма да се поддаде на " издевателството " на най-големия си зложелател

Либерман сега е в Съединени американски щати за диалози с американския си сътрудник Джеймс Матис. Той също ще беседва със съветника на Доналд Тръмп по националната сигурност Джон Болтън.

По-рано през днешния ден висшият водач на Иран прикани мюсюлманските страни да се обединят против Съединени американски щати, като посочи, че Техеран в никакъв случай няма да се поддаде на " издевателството " от страна на най-големия си зложелател.

Коментарите на Хаменеи бяха направени преди 12 май, крайния период за иранското нуклеарно съглашение, когато Тръмп ще реши дали да възвърне икономическите наказания на Съединени американски щати против Техеран, което би било тежък удар за съглашението, подписано през 2015 година сред Иран и шестте международни сили.

Френският президент Еманюел Макрон през вчерашния ден прикани Съединени американски щати да не са отхвърлят от нуклеарната договорка с Иран, до момента в който не бъде реализирано по-широко интернационално съглашение, което да отговори на всички останали терзания на Съединени американски щати и Европа по отношение на Иран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР