Министърът на отбраната на Германия Кристине Ламбрехт заяви днес, че

...
Министърът на отбраната на Германия Кристине Ламбрехт заяви днес, че
Коментари Харесай

Военният министър на Германия: Путин не очакваше това, когато почна да осъществява фантазиите си


Министърът на защитата на Германия Кристине Ламбрехт съобщи през днешния ден, че страните от НАТО и Европейски Съюз показват, че са единни в подтекста на спора Русия-Украйна, а съветският президент Владимир Путин " не е очаквал това ", съобщи Аджерпрес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1580
Тя приказва на конференция с румънския си сътрудник Василе Дънку в 57-а авиобаза " Михаил Когълничану ".

Единни сме освен в Европейския съюз, само че и в границите на НАТО. Решителни сме, единни сме, Путин не е очаквал това, когато е почнал да реализира фантазиите си да стане велика мощ още веднъж. Путин нападна брутално Украйна и одобри, че ще има хора, които ще страдат, които ще бъдат подложени на принуждение, които ще бягат, ща напущат домовете си поради войната. Путин беше сюрпризиран от нашето единение, от тази решителност и ето, че прави стъпки обратно, съобщи Ламбрехт.

Тя похвали храбростта на жителите на Украйна.

В този подтекст би трябвало да кажем какъв брой са смели украинците, които се борят за народна власт, за мир и за независимост. Това са общи полезности, които всички споделяме и всички дружно би трябвало да пазиме, уточни още немският министър на защитата.

Тя добави, че " е значимо да покажем това съдействие, което имаме в границите на НАТО, посредством съответни ограничения, съответни стъпки ".

За това се намирам тук в този момент, с цел да се срещна с немските бойци, които са ситуирани в Румъния, с цел да придобия визия за обстановката тук, съобщи тя, представена от Българска телеграфна агенция.

Според румънското министерство на защитата дислоцираната в Румъния немска военна част се състои от към 75 военни (пилоти и механически персонал) и шест самолета " Юрофайтър ", които правят дружно с военновъздушните сили на Румъния и Италия задачи на засилена въздушна полиция под командването на НАТО. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР