Министърът на отбраната и вицепремиер на Сърбия Милош Вучевич заяви,

...
Министърът на отбраната и вицепремиер на Сърбия Милош Вучевич заяви,
Коментари Харесай

Вучевич: Приемането на Косово в СЕ би разрушило всички принципи на международното право, Сърбия има адекватен отговор

Министърът на защитата и вицепремиер на Сърбия Милош Вучевич съобщи, че страните, които се застъпват за приемането на Косово в Съвета на Европа, нарушават всички правила и правила, които са били годни до момента в интернационалното право и добави, че Сърбия има съответен отговор на тази обстановка, оповестява.

„ Това е политиката на огромните страни, които са настойници на така наречен самостоятелност на Косово, които са решили, че би трябвало да отидат до завършване на плана за присъединение на Косово към Съвета на Европа, унищожавайки всички правила и всички правила, унищожавайки личните си правила, това, което е било годно до в този момент и което е било наложително и изискване за всяка страна членка на съдебна експертиза.Тук за първи път имаме територия, която не е страна в цялостния смисъл, която не може бъде и в никакъв случай няма да бъде, що се отнася до Сърбия, получава статут на желан индивид в интернационалното обществено право в процеса на присъединение към съдебна експертиза и това е първата стъпка, имате днешния комитет, т.е. ръб, по-късно Пленарната асамблея и по-късно евентуално през май Съветът на министрите, който има последната дума “, сподели Вучевич.

Както сподели той, очевидно за първи път ще има обстановка, в която " някой, който не е страната, да бъде признат без консенсус, каквото беше изискването до момента ".

„ И да не забравяме нещо доста значимо: спонсорите на така наречен самостоятелност на Косово, които интензивно предизвикват укрепването на субективността на така наречен Косово в интернационалните връзки, даже не съблюдават това, което слагат като отговорности към администрацията в Прищина, тъй че те показаха три условия. Едното е връщането на земята, след осем години съгласно окончателната и влезнала в действие присъда за манастира Дечани. Второто е това, което чакаме от 11 години, което е образуването на Съюза на сръбските общини в сходство с Брюкселското съглашение, което беше под властта на Европейски Съюз. А третото е да се спре експроприацията на земя в сръбските общини “, уточни Вучевич.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР