Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде гост

...
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде гост
Коментари Харесай

Министър Вълчев идва за юбилея на УХТ утре

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде посетител на юбилея на УХТ на следващия ден. Той ще участва на концерта в Дома на културата " Борис Христов " от 17.00 ч.

Университетът по хранителни технологии събира учени от 16 страни за юбилейната си научна конференция „ Хранителна просвета, техника и технологии 2018 “, която стартира в 10.00 ч. на 11 октомври в зала „ проф. Милен Бешков “. Висшето образователно заведение, което отбелязва 65 години от основаването си, продължава традицията на засилено интернационално присъединяване – 156 учени от 26 университета и проучвателен организации ще показват новостите в питателните технологии.

В същия ден, от 14.00 ч. в публика „ Хоризонт “ УХТ учредява взаимно с представителите на 30 водещи компании в бранша първата у нас Бизнес университетска асоциация в хранителната промишленост и туризма. Всички представители на фирмите-учредители са удостоверили наличието си.

Тържественото честване-концерт за юбилея на Университета е от 17.00 ч. в Дома на културата „ Борис Христов “. Очакват се доста посетители, измежду които и кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР