Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев издаде заповед, с

...
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев издаде заповед, с
Коментари Харесай

Вълчев издаде заповед с графика за завръщане в клас на по-големите ученици


Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев издаде заповед , с която в системата се ползват наредбите на Министесртвото на опазването на здравето във връзка с график а за възобновяване на присъствените занимания в учебно заведение и се регламентира просветителният развой за класовете в неприсъствена форма на образование.

Със заповед та се позволяват присъствените образователни занятия и за възпитаници те от 5-и до 12-и клас при спазването на избран график. За да продължи образованието в електронна среда от разстояние за възпитаници те, които в избрания график и седмици не са присъствено в учебно заведение, е издадена съответната заповед на министъра на образованието и науката.

От 4 февруари (четвъртък) в клас с изключение на възпитаници те от начален стадий, се връщат за две седмици и 7, 8 и 12 клас по заповед на министъра на опазването на здравето. Останалите не престават образование от разстояние.

От 18 февруари до 2 март присъствено образование ще има за 5, 10 и 11 клас, както и начален стадий. През това време останалите класове от гимназиален и прогимназиален стадий – 6, 7, 8, 9 и 12 клас, ще бъдат в образование от разстояние.

От 4 март до 17 март в учебно заведение ще бъдат възпитаници те в начален стадий и възпитаници те в 6, 9 и 12 клас. Останалите ще се образоват от разстояние в електронна среда.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР