Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва в откриването

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва в откриването
Коментари Харесай

Весела Лечева участва в откриването на Световната купа по сноуборд в Банско

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева взе участие в откриването на Световната купа по сноуборд в Банско. За трети път зимният курорт е хазаин на влиятелното съревнование от календара на Световната федерация по ски. Церемонията по откриването и тегленето на спортните номера се организира на централния площад в Банско.

" Горда съм, че България се утвърди като сполучлив хазаин на международни и европейски купи от календара на ФИС. Домакинството на идната Световна купа по сноуборд носи авторитет на страната ни и е доказателство за доверието към България като сполучлив уредник на огромни спортни събития ", сподели министър Весела Лечева.

Тя означи, че Банско и федерацията по ски са заслужили доверието на международната федерация със своята работа през годините.

" Пожелавам сполучливи стартове и чудесно показване на българските сноубордисти, които са водени от Радослав Янков. Надявам се, че ще станем очевидци на мощно съревнование, в което най-хубавите сноубордисти ще покажат своите благоприятни условия и ще възпламенят стотици деца по професионалния спорт ", добави Лечева.

Министърът на младежта и спорта пожела шанс и на домакините в изменчивото време, което изисква от техническите екипи още по-големи старания и професионализъм за подготовката на спортното трасе. Участие в Световната купа по сноуборд обявиха над 80 сноубордисти от 20 страни, а стартовете на писта " Томба " са в събота и неделя.
 Весела Лечева регистрира работата на Министерството на младежта и спорта в границите на мандата на служебното държавно управление
Весела Лечева регистрира работата на Министерството на младежта и спорта в границите на мандата на служебното държавно управление

" През последните 30 години не беше сбъднат нито един сполучлив план на публично-частно партньорство "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР