Министърът на младежта и спорта Весела Лечева посети съботната тренировка

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева посети съботната тренировка
Коментари Харесай

Весела Лечева с послание към гимнастичките преди световното

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева посети съботната подготовка на националките по художествена гимнастика преди Световното състезание в София сред 14 и 18 септември.

Лечева подари знаме на ансамбъла, самостоятелните състезателки Боряна Калейн и Стилияна Николова и техните треньори и им пожела да носят гордо националния байрак. 

„ Пожелавам ви да постигнете фантазиите си, да зарадвате публиката и вашите почитатели, да донесете доста задоволство на всички, тъй като вие притежавате гений и подготовка да го извършите. Имате зад тила си традицията на българската художествена гимнастика, своите идоли, имате  големите триумфи от Олимпийски игри и Световни шампионати. Играйте със сърце, с цел да зарадвате публиката и да реализирате своите благоприятни условия. Желая ви триумф “, сподели Лечева. 

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари за визитата и от името на тима подари на министър Весела Лечева плакет. 

„ За нас е чест, че дойдохте при нас, тъй като ни следва значимо съревнование, а упованията към тима са огромни “, сподели Раева. 

Министърът на младежта и спорта изгледа съчетанията на Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъла на България, а по-късно разиска с Илиана Раева положението на зала „ Раковски “. 

Световното състезание в София ще бъде първа олимпийска подготовка преди Игрите в Париж през 2024 година.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР