Министърът на младежта и спорта Весела Лечева отново говори за

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева отново говори за
Коментари Харесай

Лечева: Моята задача е да има добър и работещ проект заради феновете на ЦСКА и гражданите на столицата

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева още веднъж приказва за обстановката със стадион " Българска войска ".
 ЦСКА - София демонстрира новия стадион на 24 април ЦСКА - София демонстрира новия стадион на 24 април
" Ние сме сътрудници, съакционери с ПФК ЦСКА, и нашето предпочитание е да изградим един съвременен стадион. Миналата седмица направихме среща с вложителя, демонстрираха пред нас плана. Виждам, че са се съобразили с енергийната успеваемост, с условията, на които би трябвало да дава отговор едно съвременно спортно оборудване ", разяснява Лечева в предаването " Денят онлайн " и добави: " Аз се надявам и идващите стъпки, които предстоят да завършат сполучливо, тъй че този план да не остане на хартия, а да се трансформира в действителност ".

На въпроса дали първата копка ще бъде направена в нейния мандат, или в подобен на идващ министър, Лечева отговори: " Няма значение кой ще направи първата копка. Аз не вземам участие в такова съревнование и в никакъв случай не съм го правила. Искам да оставя работещо сдружение с написани ясни стъпки. Моята задача е да има добър и работещ план поради почитателите на ЦСКА и жителите на столицата ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР