Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник министър-председателят

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник министър-председателят
Коментари Харесай

Лечева и Иван Демерджиев с оглед на „Раковски“ за новата зала по художествена гимнастика

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместител министър-председателят по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев направиха оглед на терена на стадион „ Раковски “, на който се възнамерява да бъде издигната нова зала по художествена гимнастика. Тя ще е продължение на Национални спортни зали „ Раковски “, които са благосъстоятелност на Национална спортна база (НСБ). Теренът, на който може да се построи новото спортно оборудване, сега е благосъстоятелност на Министерство на вътрешните работи.

В наличието на президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, Лечева и Демерджиев разискаха дейностите, които би трябвало да бъдат подхванати в идващите месеци, с цел да стане планът вероятен. Министрите се ангажираха да ускорят работата в тясно взаимоотношение сред Министерство на вътрешните работи, ММС и НСБ.

Демерджиев и Лечева се срещнаха с натоварения график на тренировки в зала „ Раковски “, в която сега се приготвят всичките ни национални тимове по художествена гимнастика. Те подсигуряваха, че след години отсрочване, ще създадат по този начин, че златните девойки на България да имат нов дом за подготовка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР