Министърът на младежта и спорта Радостин Василев сподели мнение за

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев сподели мнение за
Коментари Харесай

Радостин Василев за Борислав Михайлов: Не го приемам за президент на БФС

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев показа мнение за протичащото се в БФС. Юристът разгласи, че не може да одобри Борислав Михайлов за президент на футболния съюз и изясни за какво.

" 99% от обществото ни е наясно какво се случва във футболния ни съюз. Аз нямам право да заемам позиция. Нито съм за Бербатов, нито съм против някой, само че не мога да приема, че това е президентът на футболния ни съюз и това е неговото управление. Защото имат директен финансов интерес да ръководят тази институция. Тя има съществено финансиране от УЕФА и ФИФА, и от спонсор. Има петиция при нас от 100 клуба изключени. Този човек не схваща, че с цел да тръгне футбола би трябвало да направи един почтен конгрес ", разяснява той пред " Евроком ".

" Държавата, в мое лице като министър на спорта, има ли основанията в закона, ще им отнеме лиценза. С всички последици от това. Четири месеца сме в окопна война. По-скоро сме в някакъв партизански окоп. Отвсякъде попълняме дупки, стопираме набези ", продължи Василев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР