Министърът на младежта и спорта на Италия Винченцо Спадафора заяви,

...
Министърът на младежта и спорта на Италия Винченцо Спадафора заяви,
Коментари Харесай

Искаме тренировките да се подновят на 4 май, заяви министърът на спорта на Италия

Министърът на младежта и спорта на Италия Винченцо Спадафора съобщи, че е оптимист за опцията тимовете да възобновят тренировки от 4 май.

„ Следващите няколко седмици ще бъдат основни, с цел да разберем по какъв начин се развива здравната обстановка и затова по кое време и по какъв начин могат да се възобновят спортните надпревари от всевъзможен тип и на всички равнища “, разяснява Спадафора.  Водещият вирусолог в Италия внезапно промени мнението си

„ Загрижеността ми е за здравето на всички нас и да подсигурявам, че целият свят на спорта няма да понесе непоправими вреди от тази здравна рецесия. Датата, която постоянно съм посочвал - 4 май, е тази, която ще би трябвало да потвърдим в идващите няколко дни, когато имаме увереността, че това ще е допустимо, само че това е дата, която се надяваме да успеем да поддържаме. Тя се отнася единствено за тренировки. Трябва да се основат протоколи за обезпечаване на всички спортове, даже в места, където пространството е лимитирано ", добави министърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР