Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни
Коментари Харесай

Министър Кралев награди медалистките от ансамбъла

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни плакети на ММС състезателките от националния отбор по художествена гимнастика за триумфите им на Световното състезание в Баку, Азербайджан.

Възпитаничките на треньора Весела Димитрова в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова изиграха без неточност двете си композиции и в двата спортни дни. В многобоя те завоюваха бронзово отличие, като получиха общ брой от 58.000. На първа позиция се подреди тимът на Русия, чиито оценките провокираха голям брой мнения.

Именно тематиката с ощетяването на българския отбор разискаха министър Кралев и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева. Двамата пожелаха на " Златните девойки " да изиграят съвършени съчетания на Летните олимпийски игри в Токио през 2020 година, с цел да попаднат измежду медалистите на най-големия състезателен конгрес.

Почетни плакети получиха и основният треньор на ансамбъла Весела Димитрова и помощник-треньорът Михаела Маевска. Весела Димитрова показа проектите си за участия в надпревари през олимпийската година. Тя стартира работа по новите съчетания на българския отбор, с които девойките да впечатлят по време на Игрите в Токио.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари на министър Кралев за поддръжката в залата по време на шампионата в Баку.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР