Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев, коментира събитията

...
Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев, коментира събитията
Коментари Харесай

Красен Кралев: Ганчев се оттегля от ЦСКА точно, когато очаквах да подпишем договора за Армията

Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев, разяснява събитията в ЦСКА. Той разкри, разтърсванията в клуба се случват тъкмо, когато се е очаквало да се подписа контракт за взаимно сдружение за стадион " Българска войска ".

" С паника проследявам какво се случва в ЦСКА в последните часове. Когато има такива разтърсвания в най-големите спортни клубове в страната - Левски и ЦСКА, това се отразява на голям брой български жители. Неприятна и напрегната е обстановката. Това идва в миг, тъкмо когато чакахме ръкодството на ЦСКА да подпише контракта за основаване на взаимно дружествено, с което да се влага на ст. " Българска войска ". Не желая да разясня преди да приказвам със притежателите. Ще се опитам да схвана какви са техните проекти. Няма значение кой на кого ще се обади. Ние с господин Ганчев сме в отлични връзки ", съобщи Кралев пред Българска национална телевизия.

" Както ви споделих, на финалната фаза за основаване на взаимно сдружение за стадиона. Очакваме развръзка в идващите дни. Дано да се излезе от тази обстановката по най-хубавия метод ".

" Държавата няма по какъв начин да се ангажира директно със спасяването на даден тим. Ние вършим всичко допустимо за възстановяване на инфраструктурата ", добави Кралев.
 Това е преляло чашата на търпението на Гриша Ганчев
Това е преляло чашата на търпението на Гриша Ганчев

Собственикът трябвало да се бори с хора, на които разчита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР