Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и заместник-министърът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и заместник-министърът на
Коментари Харесай

Първи проект за качествено предоставяне на младежки услуги в България

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и заместник-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова ще подпишат план за Разработване и внедряване на стандарти за качество при даване на юношески услуги в България.

Подписването на документа ще се състои на 05.06.2019 година /сряда/ от 11:30 часа в Министерския съвет, Гранитна зала.
Подобен план в бранш Младеж се осъществя за първи път. Целта е да се дават услуги, които да са с действително деяние върху развиването на младежите в страната.

Освен основаването на няколко основни стандарта за юношески услуги, ще се основат юношески центрове в разнообразни градове в България. В тези центрове младежите ще могат да се срещнат с експерти юношески служащи и да получат консултация, да се включат в разнообразни образования или да провеждат акция по лична концепция.

Проектът планува да бъдат извършени и образования за разнообразни заинтригувани страни, в границите на които стандартите за юношески услуги ще бъдат показани и употребявани в създаването на разнообразни държавни политики, ориентирани към младежкото развиване.

Проектът се финансира от Оперативна стратегия Развитие на човешките запаси. Очаква се дейностите по осъществяването му да започват на 01.07.2019 година Срокът на осъществяване на плана е 30 месеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР