Министърът на младежта и спорта и водач на листата на

...
Министърът на младежта и спорта и водач на листата на
Коментари Харесай

Българският бокс пожела успех на Красен Кралев

Министърът на младежта и спорта и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Русе и президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински откриха Държавното състезание по бокс за дами и девойки в зала „ Дунав “. Инински благодари на министъра за взаимната работа и увери присъстващите, че постоянно, когато боксът е имал потребност, Кралев е бил отсреща и е помагал.
„ Пожелаваме триумф на Красен Кралев и съм сигурен в успеха му, тъй като в бокса постоянно сме били обединени “, съобщи още Красимир Инински. От своя страна Кралев благодари на Българската федерация по бокс, че прецизно съблюдава календара, както и на Илия Сяров – изпълнителен шеф на Боксов клуб „ Русе “, който като хазаин е обезпечил съвършени условия за осъществяване на шампионата при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
 Красен Кралев на импровизирано международно отборно състезание по тенис за мъже Красен Кралев на импровизирано международно отборно състезание по тенис за мъже
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поддържа българския народен тим по тенис в първия ден от дуела против Мексико от Све...
„ Убеден съм, че ще покажете най-хубавото от себе си. Пожелавам триумф на всички “, обърна се Кралев към състезатели и треньори при старта на шампионата довечера. Министърът пожела триумф и на шампионките ни за идната олимпиада. Сред тях са международната и европейска шампионка Станимира Петрова, както и европейската шампионка и сребърна медалистка от международно състезание Стойка Кръстева.
В Русе през идващите дни за медали ще се боксират и националните ни състезателки – европейската вицешампионка Севда Асенова, бронзовата медалистка от международно състезание и трета на европейските игри Габриела Димитрова, както и Мелиз Юнузова – европейска вицешампионка при дамите и европейска шампионка за девойки.
В Държавното ще се включат над 100 състезателки, които ще премерят сили до 25 март в зала „ Дунав “. На откриването през днешния ден участваха още претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС Пламен Нунев и Бедрос Пехливанян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР