Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев прие националния отбор

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев прие националния отбор
Коментари Харесай

Министърът на спорта отличи третите в света

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев одобри националния тим за мъже под 21 години, който завоюва бронзови медали на Световното състезание в Бахрейн. Тимът ни подари топка с подписите на всички играчи. А Илиев беше подготвил плакет, който получи капитанът Александър Николов.

Треньорът Андреа Буратини не съумя да участва на церемонията, тъй като е при националите под 17 години, които към този момент се класираха на полуфинал на Европейското състезание в Подгорица, Черна гора. За италианския експерт има обособен плакет.

От името на федерацията участваха вицепрезидентите Давид Давидов и Петър Кънев, както и членът на Управителния съвет Станислав Николов.

 Снимка: ММС

„ Вие сте нашата вяра – стартира речта си министър Илиев. – Постигнахте нещо голямо за българския волейбол. С труда, който полагате, давате на нас като министерство и на цяла България огромна вяра за спорта. Благодаря ви за постигнатия триумф. Знам, че всеки един успех е плод на ежедневния ви труд, отдаденост, предпочитание и пристрастеност. Искам да употребявам случая да ви насърча да продължавате в същия дух. Вие имате опция да запишете имената си със златни букви в историята на българския волейбол. Благодаря още веднъж! Радвам се доста и ви искам още повече триумфи! Ходете наперени и със самочувствие! То се гради въз основата на това, което постигнахте! Сигурен съм, че занапред ще се радваме на триумфите. “

„ Благодаря от името на тима за уважението – отвърна капитанът Алекс Николов. – Благодаря и за напъните, които полагате, с цел да помогнете на българския волейбол. “

Миналата седмица президентът Румен Радев също одобри бронзовите медалисти от Световното състезание.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР