Министърът на икономиката и индустрията (Прости, Господи) Корнелия Нинова изненадващо

...
Министърът на икономиката и индустрията (Прости, Господи) Корнелия Нинова изненадващо
Коментари Харесай

Нинова шеговито обеща на работещите във ВМЗ по-високи заплати! Те шеговито й отговориха: Да, вярваме Ви!

Министърът на стопанската система и промишлеността (Прости, Господи) Корнелия Нинова изненадващо посети Вазовските машиностроителни фабрики в Сопот и се срещна с управлението и служащите там. " Основната ни грижа са по-високи заплати за хората и положителни условия на труд ", декларирала тя. Това нейно изказване не може да се схване по различен метод, с изключение на като смешка, тъй като с държанието си до момента Нинова с нищо, по никакъв мотив не е потвърдила даже минимално, че я интересуват заплатите и добруването на някой различен, отвън най-близките й кръгове и нея самата.

Познавачите на политическата и " бизнес " биографията на оскандалената председателка на Българска социалистическа партия, на която катадневно й желаят оставката, са в шок от нейното дебелоочие. След като Нинова сподели нечувана непримиримост да стои отпред на Българска социалистическа партия, от антибългарската фракция започнаха да напущат знакови лица, включително някогашни ръководители на някогашната компартия. А самата партия е в невиждана рецесия, преминаваща в злополука, включително финансова.

Нинова е знаков приватизатор на външнотърговското сдружение " Техноимпекс ", приватизирано в края на 90-те години, по времето на най-дивашката РМД-приватизация, осъществена от ръководството на ОДС и Иван Костов. Крайно неприемлива е " омертата ", която е паднала в съвсем всички медии във връзка с този приватизационен шлейф след Нинова - явно е, че българската публицистика ще се срина още по-надолу от 112-то място, което заема сега в интернационалните ранглисти.

" Имаме упоритост да потвърдим, че държавните предприятия могат да се ръководят добре и да работят на облага. ВМЗ е основно дружество за района и за българската стопанска система. Ще поставим всички старания то да се модернизира, да се развива, да обезпечава работни места и почтени приходи и то в най-кратки периоди ", споделила още Корнелия Нинова, която само потвърждава, че най-вероятно е изобретиле капки за нахалство. Иначе не можем да си разбираем това безсрамие, което провалената и изцяло оскандалена даже в личната си партия председателка демонстрира.

Тук е мястото да се подчертава, че българските гласоподаватели не трябва да простят едно от най-големите изменничества, осъществени от Бони и Клайд от Харвард - вкарването в изпълнителната власт през парадния вход на антибългарската соцпартия. Партията, която е отговорна за безчет злочинство против българската нация и България. Абсурдно е, че същите тъй наречените " мейнстрийм медии " дума не обелват за нечуваната от три десетилетия политическа сласт и колаборация на тъй наречените " разградска десница " с Българска социалистическа партия - алена линия, която никой десен гласоподавател, в случай че е в действителност подобен, не би дал прошка на тези, за които е дал своя вот.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР