Министърът на електронното управление Георги Тодоров връчи дипломите на първия

...
Министърът на електронното управление Георги Тодоров връчи дипломите на първия
Коментари Харесай

Министър Тодоров връчи дипломите на първия випуск от специалност „Киберсигурност и цифрова криминиластика“ от УниБИТ

Министърът на електронното ръководство Георги Тодоров връчи дипломите на първия випуск от компетентност „ Киберсигурност и цифрова криминиластика " от Университета по библиотекознание и осведомителни технологии. Министър Тодоров поздрави випускниците като акцентира бързите темпове, с които се развива киберсигурността и киберзащитата у нас и нуждата от експерти в сферата.

„ Едва ли има нещо по-вълнуващо от това да си измежду първите! Сега вие имате неповторимия късмет да поставите стандарти. Да останете от „ бялата страна ". Да изградите такива нравственос и морал, с които да се гордеят освен блестящите ви преподаватели, само че и бъдещите студенти-тези, които идват след вас. ", съобщи още министър Георги Тодоров.

Министърът на електронното ръководство изрази вяра, че имената на днешните дипломанти ще се наредят измежду най-хубавите киберспециалисти и специалисти на България.

Освен министър Тодоров, дипломи връчиха и Константин Азов - шеф на политическия кабинет и Петър Кирков - шеф на дирекция " Мрежова осведомителна сигурност " в МЕУ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР