Министърът на електронното управление Божидар Божанов обяви, че той и

...
Министърът на електронното управление Божидар Божанов обяви, че той и
Коментари Харесай

Божанов се похвали с напредък в електронизирането на трудовите книжки

Министърът на електронното ръководство Божидар Божанов разгласи, че той и администрацията му са свършили " основополагаща задача " за основаването на.

В профила си във " Facebook " Божанов посочи, че следва да изготви проект за реализация на електронната трудова брошура, който включвал законодателни промени и създаване, надграждане и консолидиране на осведомителни системи.

" Получих първа версия на отчет за електронизирането на трудовите книжки по отношение на работна група, която бях основал. Докладът разказва в елементи какви данни се събират и обработват, за какви цели, от кои органи, в какви сюжети. На процедура имаме цялостната картина, събрана от разнообразни членове и алинеи на седем нормативни акта, за всички аспекти на трудовата брошура ", добавя министърът, който е от квотата на " Демократична България " в държавното управление.

Министър Божанов акцентира, че и по този проблем държавното управление в оставка към този момент било по-напред спрямо предходното ръководство на ГЕРБ, което за цялостен мандат " опита (но не успя) да промени дизайна на корицата на трудовата брошура ".

Отпадането на всички хартиени документи, включително трудови книжки, стикери и талони, беше едно от обещанията на " Демократична България " по време на договарянията за съставянето на съдружния кабинет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР