Mинистър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена

...
Mинистър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Нямаме право на втора грешка за АЕЦ "Белене"

Mинистър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила участва на формалното разкриване на разширения районен Център за споделени услуги на ЕЙ И Европейски Съюз в София, съобщи кореспондент на Novini.bg.

По време на церемонията тя изясни, че задачата на държавното управление е да сътвори сигурна бизнес среда, която да подсигурява сигурността на вложителите. "Пред министерството седи и предизвикването да бъде реализирана пъла либерализация на енергийния пазар ", безапелационна беше Петкова.

По-късно пред публицисти министърът разкри детайлности за срещата сред премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и представители на "Росатом ". "Това бе една регулярна среща, само че защото опозицията непрекъснато пита къде е обордването за АЕЦ "Белене " участва и премиера. До края на годината ще имаме и втората част от оборудването за реакторите. Големият въпрос е по какъв начин ще бъде консервирано. Все още няма оповестена социална поръчка за консервацията му ", разкри тя и акцентира, че нямаме право на втора неточност във връзка с този план. "За това всичко се изследва и разисква доста деликатно. Освен китайския вложител, към този миг нямаме деклариран различен инвеститорски интерес ", разгласи Теменужка Петкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР