Министър Стоянов, само ще се усмихна! Готов ли сте за

...
Министър Стоянов, само ще се усмихна! Готов ли сте за
Коментари Харесай

Съпругата на загиналия пилот към военния министър: Бюджетни паразити, добре че сте само за два месеца

" Министър Стоянов ", единствено ще се усмихна! Готов ли сте за малко административна работа по отношение на " персоналния състав ", като сте зложелател на безхаберието? “ Този риторичен въпрос към служебния министър на защитата задава от персоналната страница във фейсбук Димитрина Попова - брачна половинка на починалия през предходната година край Шабла водач майор Валентин Терзиев. Повод за неуместните й въпроси е вчерашното изказване на Димитър Стоянов, че е зложелател на безхаберието, а не на F-16.

„ За три МиГ-29 има летателна ескадрила, която поддържаме с години и още 1000 индивида нелетателен състав, а за 8 самолета няма да има????
За летателна ескадрила с 16 самолета, 4000 " персонален състав " ли ще би трябвало?
Бюджетни паразити, добре че сте единствено за два месеца и....не остана.
Направете " рационализация на персоналния състав " (по-скоро актуализация, а не като в комунизма), най-много на управителните фрагменти като " Вас " (не единствено във ВВС) и ще освободите милиардите, които трябват на Българската войска “, споделя с подигравка Попова.

По-късно тя добавя коментара си: „ Те и психолозите им са от " паразитния персонален състав ", тъй че няма оправия. Всичко бюджетно е кръгла нула. Извинявам се на всички, които жегвам, само че това е действителността - оставили сте се на течението за една заплата и едно неподплатено его “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР