Министър-председателят и министърът на енергетиката да бъдат поканени днес в

...
Министър-председателят и министърът на енергетиката да бъдат поканени днес в
Коментари Харесай

От БСП канят премиера и министъра на енергетиката в парламента за обсъждането на промените в Закона за енергетиката

Министър-председателят и министърът на енергетиката да бъдат поканени през днешния ден в Народното събрание за разискването на измененията в Закона за енергетиката, изиска Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на от „ за България “.

Той дефинира законопроекта като извънредно рисков за българската енергетика.

Министър-председателят съобщи, че цените няма да се вдигнат, хората би трябвало да бъдат спокойни, а гледайки мненията на работодателските организации и на синдикатите, и мнението на жителите, царува едно голямо безпокойствие и боязън от този законопроект, разяснява той. Стойнев допусна, че държавното управление е създало сюжети за момента, когато, по думите му, страната абдикира от своите функционалности, всичко се поема от пазара и всичко неизбежно ще докара до покачване на цените. Според него би било редно министър-председателят да пристигна в пленарната зала, да успокои народните представители и да изясни какви са моделите и до какво ще докара отдръпването на Националната електрическа компания като публичен снабдител. Друг е въпросът, когато българските жители отидат на свободния пазар, какво ще се случи, добави Стойнев. 

Председателят на Народното събрание Росен Желязков отговори, че ще поканят министър-председателя Николай Денков да участва на съвещанието. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР