Министър-председателят акад. Николай Денков коментира предстоящата ротация в изпълнителната властТова

...
Министър-председателят акад. Николай Денков коментира предстоящата ротация в изпълнителната властТова
Коментари Харесай

Денков за ротацията: Не е процес, свързан с борба за постове или една политическа сила да надлъже друга

Министър-председателят акад. Николай Денков разяснява идната ротация в изпълнителната власт
" Това не е развой, който е обвързван с битка за постове или с това една политическа мощ да надлъже друга, а е развой, който ще предопредели кои ще са същинските цели, по които ще продължи да работи държавното управление в идващия интервал ", съобщи Денков по време на присъединяване си в Тридесет и седмото Общо заседание на Националното съдружие на общините в България (НСОРБ), което стартира във вторник в София. 

„ През последните седмици няма сътрудник, било то задграничен или народен, който да не е почнал диалога с въпроса: „ А вие ще съумеете ли да извършите прехода “? Сигурен съм, че госпожа Габриел би трябвало да дава отговор на същите въпроси. Уверявам ви, че ние с нея нямаме подозрения в това отношение. Това, което зависи от нас, ще го създадем “, акцентира Денков. 

„ Ще има последователност. Работим доста настойчиво в една не доста лесна среда, с цел да може да се чувствате спокойни, че това, което виждате като вярна посока на развиване, ще продължи “, увери Денков представителите на локалната власт, участващи във форума, предава Българска телеграфна агенция. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР