Министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че се противопоставя на

...
Министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че се противопоставя на
Коментари Харесай

Нетаняху към заселниците на Западния бряг: Незаконното заграбване на земя е неприемливо

Министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху съобщи, че се опълчва на апелите към израелските заселниците в окупирания Западен бряг да завземат земя без публично позволение. Нетаняху отговори и на апелите на политическите си сътрудници жителите да " се втурнат към върховете на хълмовете " и да вземат земя на Западния бряг. Той изясни, че това би трябвало да се прави единствено откакто бъдат утвърдени строителните проекти.
Ние в действителност унищожаваме терористи в рекорден мащаб, а също по този начин, градим нашата страна с бързи темпове според утвърдените разрешителни за градеж, и наблягам - утвърдени. Призивите за нелегално присвояване на земя са неприемливи. Те нарушават законността и реда в Юдея и Самария.
Бенямин Нетаняху - министър-председател на Израел

Правителството на Израел улесни приемането на утвърждение за градеж на жилища за заселници на Западния бряг. Изказването на Нетаняху идва след една напрегната седмица на Западния бряг, през която се случи смъртоносна израелска офанзива против палестински град и всеобща пукотевица от палестинци, при която починаха четирима израелски жители. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР