Министър-председателката на Дания Мете Фредериксен разпали полемика за поведението на

...
Министър-председателката на Дания Мете Фредериксен разпали полемика за поведението на
Коментари Харесай

Тормоз, сексизъм, малтретиране, омраза: Премиерът на Дания обяви, че е бил заплашван

М инистър-председателката на Дания Мете Фредериксен разпали дискусия за държанието на хората в обществените мрежи с публикуването на няколко послания към самата нея на езика на омразата , съобщи ДПА.

Проявяваната ненавист в обществените мрежи не е нещо ново, написа Фредериксен в " Инстаграм ". " Тормоз, сексизъм, малтретиране, ненавист и закани - за мнозина това е част от всекидневието ", съобщи тя, като добави, че това я безпокои надълбоко.
               

Датската министър-председателка уточни младежи, които след присъединяване си в шоу стратегии стават обект на изпълнени с расизъм и ненавист изявления, а също по този начин и заплашвани публицисти, откриватели, държавни чиновници, спортисти и политици.

Срещу самата нея напоследък са отправяни редица обиди и закани, и то в степен, непозната за нея до момента, отбелязва Фредериксен, представена от ДПА.

" Когато си глава на държавното управление, е естествено да имаш по-висок предел на толерантност, само че има мнения, които са толкоз нападателни, че никой не би трябвало да ги толерира ", декларира тя.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР