Министър-председателите на страните от Вишеградската четворка потвърдиха своята съпротива срещу

...
Министър-председателите на страните от Вишеградската четворка потвърдиха своята съпротива срещу
Коментари Харесай

Вишеградската четвоpка: “Европа се нуждае от „нов план“, за да бъде успешна”

Министър-председателите на страните от Вишеградската четворка потвърдиха своята опозиция против миграцията като унгарският министър председател Виктор Орбан съобщи, че Европа се нуждае от „ нов проект “, с цел да бъде сполучлива, съобщи Fox News, представена от организация " Фокус ".

Според Орбан страните от Централна Европа способстват изключително към стопанската система на Европейски Съюз, „ която би трябвало да бъде по-конкурентоспособна “. Унгарският министър-председател добави, че „ новият проект “, който той с сътрудниците си планува, би завърнал Европа на върха на софтуерната вълна, ще включи общи сили за защитата и „ общество, учредено на труда “.

Орбан добави, че има единодушие сред страната му, Чешката република, Словакия и Полша, че е в най-хубав техен интерес Европа да бъде мощна, запазвайки независимостта на самостоятелните страни, вместо да се основават „ Съединени европейски щати “. „ Ние сме проевропейски политици, нашата цел е Европа да бъде по-силна “, съобщи той и добави, че „ въпросът е дали Европейски Съюз има задоволително качествени водачи тази цел да бъде реализирана “.

Същевременно Орбан съобщи, че миграционната рецесия затруднява обновяването на Европа. Той назова „ рисков “ проекта на генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутереш за световно съглашение за миграция.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР