Министър Гроздан Караджов ще коментира актуалната тема от седмицата –

...
Министър Гроздан Караджов ще коментира актуалната тема от седмицата –
Коментари Харесай

Регионалният министър Гроздан Караджов в „Защо, господин министър?“ тази неделя


Министър Гроздан Караджов ще разяснява настоящата тематика от седмицата – финансирането на ремонтите на пътищата в предаването „ Защо, господин министър? “ тази неделя.

Водещата Мария Цънцарова и Гроздан Караджов ще обсъдят какви ремонтни действия зависят от Министерство на регионалното развитие, какви опасности произтичат от забавянето на ремонтите и кои са най-рисковите прави, за които ремонтите се бавят.

Напрежението в обединението също ще бъде тематика в диалога на Мария Цънцарова с районния министър.

Караджов ще разяснява и плановете за ремонт на общински пътища - какви са целите и какви средства са планувани, както и какви са причините за настояването за въвеждане на тол такси и за второкласните пътища.

Защо е значимо Народното събрание да утвърди плануваните средства и за какво сътрудниците в обединението бавят утвърждението на парите - отговорите от министър Караджов.

Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на министъра на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов в предаването „ Защо, господин министър? “ незабавно след централната емисия на bTV Новините тази неделя, 10 април.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР