Министър Демерджиев допълни, че на този етап сигналите са по-малко

...
Министър Демерджиев допълни, че на този етап сигналите са по-малко
Коментари Харесай

Демерджиев: Постъпил е сигнал от ГЕРБ за купуване на гласове от ДПС

Министър Демерджиев добави, че на този стадий сигналите са по-малко по отношение на тези от предходните избори и увери, че силовото ведомство " реагира на всеки сигнал ".

Там, където има задоволително данни, се пристъпва към задържане и формиране на досъдебни производства. Но желая да кажа, че нашата работа няма да завърши след края на изборния ден, защото по-късно ще има още акции, предизвести вътрешният министър.

 

" Основен приоритет ще бъде съблюдаване на правилото на правда. Ние работим в полза на демокрацията и в полза на българските жители. Бих желал да прикани за по-активно гласоподаване на изборите, тъй като това също е метод да се понижи престъпният и манипулиран избор ", съобщи министър Демерджиев.

 

По време на брифинга основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров оповести, че в интервала от 19 август до 28 септември на територията на цялата страна са били извършени близо 100 профилирани интервенции, в които са били разкрити 550 закононарушения и арестувани 446 души.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР