Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 1° и

...
Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 1° и
Коментари Харесай

Слънчево и още по-топло време днес

Минималните температури в множеството региони ще бъдат сред 1° и 7°, а оптималните - сред 15° и 20°.

Ще бъде най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 11° по северното крайбрежие до 16° на юг. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

И в планините ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към минус 1°.

През идващите три дни температурите ще останат високи за началото на март.

В четвъртък ще доминира слънчево време. Привечер и през нощта против петък над Северна България облачността ще се усили и на обособени места ще превали дъжд. Вятърът ще бъде от запад-югозапад, най-вече сдържан, в Дунавската низина и Източна България - краткотрайно мощен. В петък и събота ще остане топло за сезона и прохладно.

Облачността ще е променлива, по-често забележителна, покачва се вероятността за превалявания - в петък тук-там в Западна България, в събота - на повече места в страната, като не са изключени и гръмотевици.

В неделя ще бъде най-вече облачно, с превалявания от дъжд, тук-там в югоизточните региони обилни. Със мощен вятърът от северозапад ще нахлува по-студен въздух и оптималните температури значително ще се намалят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР