Минималните температури ще са между минус 8° и минус 3°,

...
Минималните температури ще са между минус 8° и минус 3°,
Коментари Харесай

Код жълто в цялата страна за силен вятър

Минималните температури ще са сред минус 8° и минус 3°, оптималните - сред минус 2° и 3°.

В околните часове преваляванията на всички места ще спрат, облачността ще намалее и над страната ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър и в североизточните региони ще има условия за виелици и снегонавявания.

В планините от запад облачността ще понижава. В източната половина на страната до обяд ще е с превалявания от сняг и ще има условия за виелици и навявания. В следобедните часове облачността и там ще намалее и ще доминира слънчево време. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 5°, на 2000 метра - минус 12°.

През почивните дни и през първата половина от идната седмица ще се задържи студено. В събота вятърът ще отслабне. Облачността от югозапад ще се усили и вечерта в Югозападна България ще завали сняг. В неделя на доста места в страната, като се изключи регионите около Дунав, ще превали сняг. Повишена възможност за по-съществени превалявания има в Южна България, където ще се образува тънка снежна завивка. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, в източните региони - сдържан.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР