Минималните температури днес ще са между 6° и 11°, а

...
Минималните температури днес ще са между 6° и 11°, а
Коментари Харесай

Облачно с температури до 20 радуса днес

Минималните температури през днешния ден ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 15° и 20°.

Облачността ще продължи да се усилва и ще обхване по-голямата част от страната, като се изключи крайните източни региони, където ще доминира слънчево време. Вечерта ще стартират валежи, първо в Югозападна България. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и Източна България краткотрайно мощен източен вятър.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са от 14° до 16°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е забележителна, с превалявания от дъжд, над към 2000 метра – от сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 2°.

През нощта и на следващия ден ще бъде най-вече облачно, в доста региони с валежи от дъжд, над 1500 метра - от сняг. Вятърът ще отслабне, само че дневните температури още ще се намалят. Вечерта преваляванията ще спрат, а през нощта против сряда и облачността ще се раздра. В сряда облачността ще е раздрана, преди обяд в доста региони до слънчево време. Слаби превалявания са вероятни в следобедните часове единствено на обособени места и с по-голяма възможност в югозападната част от страната. Дневните температури ще се покачат, само че сутринта ще е хладно. В четвъртък и петък стоплянето ще продължи, само че времето ще остане изменчиво. Сутрин ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, и тук-там, основно в югозападната половина от страната, ще има валежи, съпроводени от гръмотевици.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР