Мини уеб-сериалът разказва за живота на Джейсън Стейтъм в Русия,

...
Мини уеб-сериалът разказва за живота на Джейсън Стейтъм в Русия,
Коментари Харесай

В Русия заснеха дийпфейк сериал с „участието“ на Киану Рийвс, Джейсън Стейтъм и Марго Роби

Мини уеб-сериалът споделя за живота на Джейсън Стейтъм в Русия, на който му идват на посетители другари от Холивуд – и остават доста сюрпризирани.

Годината е 2027. След петгодишни фотоси в Русия Джейсън Стейтъм по този начин и не си отпътува от страната, в този момент живее в локално село. В чест на 60-годишния си празник провежда ваучър на дачата си, където кани другари от Холивуд: Киану Рийвс, Марго Роби и Робърт Патинсън. Първи идва Киану – дружно с цялостен багажник с оръжия. Каква загадка крие от него остарелият другар?



Така стартира ироничният „ ПМЖейсон “ (ПМЖ – непрекъснато местопребиваване, бел. ред.) – пародиен уеб-сериал, сниман в Русия благодарение на deepfake-технология. В него Стейтъм и Киану пекат шашлики в селото, Марго Роби се пазари при покупката на „ Жигули “ и всички дружно се пробват да свикнат със спецификата на съветския нрав.



В 10-серийното шоу всеки епизод е не повече от 5 минути. Можете да ги гледате в .



Сериалът е сниман от Agenda Media Group за три месеца, както споделя продуцентът на компанията Мария Артьомова, не е било лека задача: „ Например, дийпфейк фотосите не разрешават потреблението на непосредствен проект, има обособени условия по светлината, оптиката, камерите, както и позиционирането на актьорите в фрагмента “,  тя, като прибавя, че ограничавания има даже в амплитудата на придвижванията на актьорите.



Но пък законодателни забрани за потреблението на ликовете на актьорите за основаване на пародийно наличие, съгласно шефа на Agenda Media Group Алексей Парфун, няма – „ в случай че то (съдържанието) не накърнява достойнството, достолепието и деловата известност на индивида “.



Така или другояче решението за поместването на наличието в съответния случай се взема от модератора на платформата, считат основателите на сериала. Какво мислят за това Стейтъм и неговите „ другари “, все още не ни е известно.











източник: RUSSIA BEYOND
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР