MINI разкри първите подробности за участието си на тазгодишното международно изложение във

...
MINI разкри първите подробности за
участието си на тазгодишното
международно изложение във
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: MINI представя ...

MINI разкри първите детайлности за участието си на тазгодишното международно ревю във Франкфурт, като разгласи, че главен акцент при марката ще бъде електрификацията.

Основната премиера на MINI на Автосалон Франкфурт 2019 ще бъде обществената на изцяло електрическото MINI Cooper SE, само че също така важен дебют ще бъде този на обновеният зареждаем (plug-in) хибрид MINI Cooper S E Countryman ALL4, който дава обещание нарастване в свободния си пробег в чист електрически режим.

Изцяло новото и 100% електрическо MINI Cooper SE е оборудвано с електрически мотор с мощност от 184 конски сили, който задвижва предните колела. От именитата марка споделят, че моделът е запазил характерното си картинг чувство по време на ръководството си, само че предлага впечатляваща динамичност, посредством на изцяло електрическото си задвижване. Компактният електрически автомобил е в състояние да се форсира то 0 до 60 км/ч за 3.9 секунди, а класическото 0-100 км/ч е постижимо за 7.3 секунди. В взаимозависимост от стила на управление, литиево-йонната батерия на MINI Cooper SE дава обещание свободен пробег от 235 до 270 километра.

Обновената версия на MINI Cooper S E Countryman ALL4 пък дава обещание нарастване в свободния си пробег в чист електрически режим, като това е реализирано посредством увеличението на капацитета на батерията му от 7.7 на 10 kWh, без смяна във външните й габарити. В резултат на това, автономността в 100% електрически режим е увеличена с към 30% и към този момент е на равнище от 55-57 километра. Презареждането на батерията може да бъде осъществено от домашна алектрическа инсталация за към 5 часа и за 3 часа и 15 мин благодарение на специфична домашна зарядна станция.

Общата оптималната мощ на хибридната задвижваща система на MINI Cooper S E Countryman ALL4 е 224 конски сили, което гарантира възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.8 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР