Мини-копието на Хайди Клум отново развълнува своите почитатели. Макар и

...
Мини-копието на Хайди Клум отново развълнува своите почитатели. Макар и
Коментари Харесай

Смелите и провокативни плажни приключения на Лени Клум

Мини-копието на Хайди Клум още веднъж развълнува своите фенове. Макар и единствено на 19 години, Лени не изпитва никакви терзания да притегля вниманието върху себе си. При това по всевъзможен провокативен и секси метод - сходно на своята майка.
 Лени Клум, фотографията и без горнище и мненията на почитателите
И дъщерята на Хайди Клум без горнище

Лени Клум още веднъж предизвика

Ето за какво още веднъж виждаме изкусителна фотография на момичето в нейния Instagram профил. От плажа, излегнала се на пясъка и съчетала самоуверено бански и дантела.

На пръв взор странна композиция, само че няма по какъв начин да се отхвърли, че на Лени доста ѝ отива, още повече, че фотосесията е вечерна.

Малко по-късно пък Лени театралничи с голяма риба в ръце на фона на синия океан. В момента тя е на отмора в Лос Кабос, Мексико, със свои близки другари, написа Hollywood Life.

А ден по-рано дъщерята на Хайди бе снимана да танцува, облечена с транспарантна дантелена рокля по тялото, под която прозират изрязаните ѝ бикини. И всичко проличава, че тинейджърката добре се забавлява, отдавайки се на същинска отмора измежду екзотика и правилни приятели.
 Хайди Клум, Лени Клум, Intimissimi и взаимната рекламна акция по долни дрехи на майка и щерка
Хайди и Лени Клум единствено по долни дрехи

Съвместната им рекламна акция за Intimissimi

Всъщност, с изключение на сама, постоянно театралничи по долни дрехи или нищожни облекла дружно и със своята майка. Двете даже се вземат участие в общи рекламни фотосесии като да вземем за пример тази за италианската марка Intimissimi. Тогава и двете се включиха в обществените мрежи, с цел да се похвалят със специфичната фотосесия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР