MINI анонсира специалната лимитирана серия Final Edition на Clubman, като

...
MINI анонсира специалната лимитирана серия Final Edition на Clubman, като
Коментари Харесай

MINI показа Clubman Final Edition

MINI анонсира специфичната лимитирана серия Final Edition на Clubman, като разгласи, че в чест на годината на премиерата на първото потомство на модела, в нея ще бъдат включени единствено 1969 екземпляра на автомобила.

С Clubman Final Edition от MINI очевидно споделят довиждане на настоящата генерация на модела, като го вършат по в действителност впечатляващ метод с премиерата на една отличаваща се с дизайна си версия на многофункционалния автомобил.

Определен от основателите си като най-екслузивния от своя тип, MINI Clubman Final Edition се предлага в Nanuq White, Enigmatic Black и Melting Silver екстериорно цветово осъществяване, като всеки един от тях получава неповторими за лимитираната серия Shimmer Copper елементи. Тематично са изпълнени и 18-цоловите алуминиеви джанти.

Уникални дизайн детайли откриваме и навътре в MINI Clubman Final Edition, включително специфични прагове на вратите с надпис Final Edition, MINI Yours спортни седалки с кожена тапицерия, тематичното осъществяване на централния инструментален панел и стелките на пода, емблемата 1 of 1969, тапицираният с Nappa волан и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР